30.7.12

Stripklubber melder alt klar til republikansk besøg

KEDSOMHED: Der er ikke mange overraskelser ved det kommende republikanske partikonvent i Tampa Bay, Florida. Romney bliver partiets kandidat, alt andet vigtigt er afklaret på forhånd, og der kommer en masse, lange taler.

For at holde sig friske behøver de fremmødte republikanere adspredelse, og områdets stripklubber er klar til at levere fast kød og anden underholdning.

Tampa Bay-området har omkring 40 stripklubber, og de forventer som minimum en firedobling af omsætningen. En af klubberne har investeret en million dollars i en totalrenovering op mod partikonventet.

Palin-stripper
Ligesom for alle andre virksomheder gælder det om at kende sin målgruppe. En stripklub har hyret en stripper, der skulle ligne Sarah Palin på en prik. Om det kan lokke republikanerne fra at møde den ægte og nok noget mere påklædte Palin ved konventet, må vi vente og se. Hun fik mærkatet VPILF i sin tid (vice president I'd like to fuck...), så nogle vil måske tage chancen.

Spørgsmålet er, om toprepublikanere tør satse karrieren på en sjov aften, eller om de holder sig til at holde taler om familieværdier. Med tusindvis af journalister og fotografer i området, kan det være risikabelt for en gift mand at lade op på en stripklub.

No comments:

Post a Comment