9.6.19

Kushner tacklet i interview

Jared Kushner, Donald Trumps svigersøn, Ivanka Trumps mand, ejendomsinvestor og særlig rådgiver i Det Hvide Hus er en travl herre. Han har ansvaret for at reorganisere den føderale regerings bureaukrati, han skal løse opioid-krisen, lave handelsaftaler og så lige sikre freden i Mellemøsten.

Om han er kompetent nok til det hele, er nok mere tvivlsomt. I hvert fald imponerede han ikke i et interview med  Axios. Se blot her, hvor han flagrer rundt som en fisk på molen i Hirtshals.



Medierne var ikke imponerede som Slate eller CNN

Blandt guldkornene er citater om, at hvis Rusland tilbyder Trump-kampagnen hjælp i 2020, vil han ikke nødvendigvis tage fat i FBI. Han nægtede at kritiserede Saudi-Arabien for mordet på Jamal Kashoggi. Og han fik erklæret, at palæstinenserne ikke kan regere sig selv. Sidstnævnte kritiserede selv store israelske medie Haaretz. 

Mange mirakler er angiveligt sket i Mellemøsten i almindelighed og Israel- og Palæstina-området i særdeleshed. Kushner får tydeligvis brug for et til, hvis han skal skabe fred mellem Israel og Palæstina.

No comments:

Post a Comment