28.4.18

Trumps tidligere bodyguard får velbetalt job

Der er mange, som Trump er bange for åbner munden og begynder at tale med efterforsker Robert Mueller. Michael Cohen, Trumps advokat, Trumps søn Junior og svigersønnen Jared Kushner er højt på listen.

En anden er Keith Schiller, som i årtier var Trumps bodyguard og fra 2005 chef for Trumps korps af sikkerhedsfolk. Han har været ved siden af Trump ved alle store møder og beslutninger og kan meget vel vide, hvor mange af de grimme hemmeligheder gemmer sig.

I oktober 2017 forlod han Det Hvide Hus. Siden hyrede Republikanerne ham som konsulent for sikkerheden ved det republikanske konvent i 2020. Det afslørede CNN for nogen tid siden.

Hvorfor er det spændende? Det er det, fordi det er et nogenlunde velbetalt job til 15.000 dollars i måneden. Og så kan der næppe være meget at lave. Republikanerne aner endnu ikke, hvornår eller hvor konventet skal være, så der kan ikke være megen sikkerhed at vurdere. Og i øvrigt har partiet med ret stort held sørget for sikkerhed ved konventer siden 1860'erne. Onde tunger mener derfor, at partiet reelt køber Schillers tavshed i forhold til Trump mere end hans sikkerhedsydelser.


No comments:

Post a Comment