8.8.16

Trump er Trump

De seneste uger har været katastrofale for Donald Trump. Han har ligget i åben krig med forældrene til en falden krigshelt. Helligbrøde i amerikansk politik. Det tog ham en god sjat uger officielt at støtte de stærke republikanere John McCain og Paul Ryan i deres svære primærvalg. Og så har han i øvrigt smidt en baby ud fra et valgmøde og støttet Rusland i flere sager.

Resultatet kan ses i svage meningsmålinger, og samtidig har republikanere som Meg Whitman, tidligere guvenørkandidat i Californien og god fundraiser, samt to medlemmer af Repræsentanternes Hus meldt ud, at de ikke vil stemme på Trump.

Udviklingen har fået flere til at overveje, om Trump mon prøver at sabotere sin egen valgkamp, fordi han faktisk ikke ønsker at være præsident.

Den teori er David Axelrod helt uenig i. Axelrod var manden bag præsident Barack Obamas meget innovative og succesfulde valgkamp i 2008, og også den i 2012 stod han for.

Trump er ganske simpelt den person, han fremstår som. Og det virkede jo meget godt i primærvalgene, så hvorfor ikke fortsætte af den vej?

Læs Axelrods klumme her. 

No comments:

Post a Comment