4.10.15

Sanders vil have latinostemmer

MINORITETER: Om Bernie Sanders troede, han kunne vinde, da han stillede op mod Hillary Clinton for nogle måneder siden, ved kun han.

Måske ville han i virkeligheden bare trække hende til venstre, promovere sine egne idéer og så trække sig efter lidt tid.

Men nu tror han, han kan vinde. Og han vil vinde.

De seneste måneder er Sanders stille og roligt rykket frem i meningsmålingerne. Donationerne flyder ned i hans valgkampskasse. Og staben bliver mere professionaliseret.

Neto valgstaben gav forleden et godt eksempel på, at Sanders nu kigger alvorligt efter Det Ovale Kontor.

Arturo Carmona, adm. direktør for latino-interesseorganisationen presente.com er således blevet "Outreach Director" for Sanders.

Hverken Iowa, New Hampshire eller South Carolina - de tre første stater til at stemme - har latinovælgere i større omfang. Den eneste grund til, at Sanders vil have Carmona til at fiske latinovælgere, er, at Sanders forventer at spille med i stater som Nevada, Florida og Texas, som først afgiver deres stemmer fra marts og fremefter.

Sanders er naturligvis stadig en underdog. Men ikke i nær så høj grad, som hverken andre eller i særdeleshed Sanders selv forventede for nogle måneder siden.

No comments:

Post a Comment