22.6.20

Tossernes parade

Der er kamp om de 435 pladser i Repræsentanternes Hus og 35 pladser i Senatet, og hver post kan give alt fra 0 til 15 kandidater fra hvert parti i primærvalgene. Det betyder alt andet lige, at tosser ryger igennem systemet fra tid til anden.

Demokraterne har været uheldige i Nebraska med deres senatorkandidat. Chris Janicek bager til daglig cupcakes, men i sin valgkamp bruger han også tid til at skrive til de kvindelige dele af sin valgstab, hvilke seksuelle eventyr han vil udføre med dem. Til fester er han stor fan af jokes om sorte og andre racer.

Demokraterne har fjernet enhver finansiel og logistik støtte, men uanset hvad har det ingen betydning. Republikaneren Ben Sasse vinder stort, uanset hvem Demokraterne stiller med. Nu må partiet så bare leve med generel ydmygelse på grund af den liderlige bagermester.


Republikanerne hygger med Marjorie Taylor Greene, der dog lige skal vinde et primærvalg i GA-14, et valgdistrikt i Georgia der er 27 procentpoint mere republikansk end demokratisk. Den republikanske kandidat vinder altså her, men Republikanerne ønsker næppe Greene i Kongressen. Hun har aldrig mødt en konspirationsteori, hun ikke kan lide og er storfan af islamofobi, racisme og anti-semitisme.

Opbakning til statuer af konføderationens helte er hendes store valgkampstema. Hun mener, CSA-statuerne burde gøre alle sorte stolte. Det må siges at være et ledigt standpunkt i 2020.



No comments:

Post a Comment